keskiviikko 21. syyskuuta 2022

Neuloissa löytyy

Olen alkanut tehdä "loppuelämän ostoksia" ikään kuin tietäisin, miten pitkä elämänlankani säie todellisuudesa on. En tiedä, en myöskään tiedä olevani sairas, niin että se jotenkin merkittävästi lyhentäisi elämäni mittaa. Silti tuo "riittää loppuelämäksi" on ollut teemana aika monessa asiassa viime aikoina. 
 
Tällä kertaa tähän loppuelämän kategoriaan tuli hankittua ompelukoneen neuloja. Koko ajatus lähti siitä, että minulla ei ollut nahkaneuloja ja ajattelin erään pitkään ajatuksen tasolla työstäni projektin olevan helpommin toteutettavissa kunnollisella nahkaneulalla ompelemalla. Selailin netin tarjontaa ja tajusin hyvin pian, että kohtuullisen ison määrän hankinta kerralla tulisi edullisemmaksi kuin ostaa muutama neula kerralla. Niinpä kyselin sitten löytyisikö joku muu kimppatilaukseen mukaan ja kun löytyi, niin tein tilauksen. 
 
Omaan tilaukseeni pistin ison (100kpl) paketin tavallisia perusneuloja ja niiden lisäksi erilaisia nahkaneuloja, farkkuneuloja, jerseyneuloja ja stretchneuloja, jotta olisi sitten kaikille mahdollisille kankaille omat neulansa. Olihan tuo kertalaakista ostaen kallis paketti, mutta helposti voisin väittää, että näillä tosiaan ompelen lopun elämääni. 
 

Seuraavaa vapaapäivää odotellessa, että pääsen toteuttamaan itseäni. 

Ei kommentteja: