torstai 22. syyskuuta 2022

Vihdoin vyölaukku

Kesästä asti olen haaveillut juoksuvyöstä siis siitä sellaisesta, johon mahtuu juuri ja juuri puhelin, avaimet ja pankkikortti,  ja joka vapautttaa kädet pitelemästä mitään ylimääräistä liikkuessa. Tarkoitus oli kyllä tehdä sellainen ihan itse ja nollabudjetilla, mutta kun Lidlin tarjouksesta löytyi 4€ hintaan sellainen, joka myös toimii heijastimena, päätin ostaa sen.
 

Tuossa on siis myöskin reikä nappikuulokkeita varten, mistä serkkuni Sauma sai aiheen kysyä, että olenko minäkin niitä, jotka kulkevat joka paikassa napit korvissa, enkä kuule, näe enkä haista mitään liikkuessani. Ei, siitä ei ole kysymys, sillä huvittavasti liikkuessani en kuuntele yleensä mitään, vaikka melkein aina muulloin minulla onkin äänikirja kuuntelussa. 
 

Ostoslakosta ei siis ole jäljellä enää jälkeäkään, mutta koen tämän ostoksen silti hyvin perusteltuna, koska tuolla hinnalla en olisi saanut kunnollisia tarvikkeita vastaavan ompeluun puhumattakaan siitä, miten paljon aikaa siihen olisi mennyt. Roskalavalta tuollaista koetin etsiä, mutta koska tällaista ei sieltä löytynyt, niin on tämä paras ja mielestäni kokonaistaloudellisesti edullisin vaihtoehto.

Ei kommentteja: