keskiviikko 30. kesäkuuta 2021

Kosmetiikan tyhjentyneet 2/21



Tarkoituksellisella pyrkimyksellä olen koettanut löytää loputtomasta näytevarannostani mahdollisimman monenlaiseen tilanteeseen käytettävää, jotta saisin sitä vähän vähenemään. Suurista mieliteoista huolimatta olen ostanut vain yhden ripsivärin ja senkin työkaverilta - oli ostanut useamman ja tehnyt hutiostoksen. 
 
Kulutus on siis ollut pullojen tyhjentämistä omista varastoista, mikä ihme kyllä ei edelleenkään oikein näy missään. En vaan voi ymmärtää, pari vuotta on muka oltu ostamatta juuri mitään ja silti vaan noita jemmoja piisaa.
 
Perussettiähän nämä kulutetut hyvin pitkälle ovat: käsisaippuaa, hammastahnaa, minihuulipunia, huulikiiltoa ja huulten rajauskynä. Ripsareitakin on mennyt normaalia enemmän kun tämä yks meni suoraan kuivahtaneena ruusutehtaalle, jos siellä vaikka irtoaisi vielä vähän väriä. Saippua pullo tosiaan on kuvassa täysi, mikä johtuu siitä, että se tyhjeni ja täytettiin ennen kuin pääsin kuvaamiseen asti. 
 

Näytteitä olen pyrkinyt käyttämään isomman kasan. Kulutetuissa on kasvovoidetta (jalkoihin), keittiösaippuaa ja käsisaippuaa, meikinpoistoainetta, kasvoöljyä (meikinpoistoon sekin) ja misellivettä.
 
 
Seuraavaksi tyhjentyi puuteri Yves Rocherin "mallistoa",  Cleon shampoo, system 4 shampoo, Urban Vedan kasvovesi on tehokas, mutta minulle aivan liian voimakkaan tuoksuinen, joten jäänee käyttämättä, jälleen yksi minihuulipuna, yksi puhdistusaine näyte ja L'orealin hiustenhoitoaineen minipullo.
 

 
Jälleen peruskauraa tai ainakin melkein. Herra Kirjoituksen Dermosil Challenger dödö ja minun Cien-merkkinen (tämä Lidlistä, todella edullinen, mutta ei puhettakaan 48 tunnin raikastuksesta, joka purkissa luvataan). CanoDermillä on pehmitetty jalkapohjia, hotellitaustaista Botanicia on käytetty vartalon rasvaamiseen. Puuterirasia pääsi kuviiin jo toisen kerran, en näköjään sittenkään muistanut lupaustani roskista ja niiden jemmaamatta jättämisestä. Edessä olevat lehdenmuotoiset pullot ovat nekin hotellista mukaan napattuja, merkkiä Mugler cologne, tässä suihkugeeli ja vartalovoide. Hammastahna perus Colgatea ja ripsiväri Acon. Minihuulipunat Oriflamea numerot 25 ja 24. Näytteet ovat Dermosilin Vitamin E kasvovoide ja Harmonizing facial cleanser. 
 
 
Samaa tuttua tavaraa on tarjolla edelleenkin tyhjentyneissä: Erittäin hienoa suomalaista shampoota, 3 litran kanisteri saunasaippuaa, jota meillä on käytetty käsien pesuun, käsisaippuaa täyttöpullossa, omenantuoksuista men allover pesuainetta, Mugler-hoitoainetta ja minihuulipuna 20.


 Yhteensä 32 purtiloa ja 17 näytettä. Vuoden alusta 76 purtiloa ja 42 näytettä

Ei kommentteja: