torstai 28. kesäkuuta 2018

En mä osta kosmetiikkaa

Niinpä, en juu tosiaankaan osta. Tänään saapui paketti suosikkikosmetiikkakaupastani Dermosilistä. Tarkoitus oli alunperin ostaa - ja tämä aloitus jo kertoo tosiasiat - vain aloe geeli sitä aloitettavaa sokerointipuuhastelua varten. Ihon rauhoittaminen sokeroinnin jälkeen Aloe veralla kun on suositeltavaa.

Juhannusviikonlopun kunniaksi tilaukseen sai mukaan käsisaippuan, hups, jo kaksi pulloa tilauksessa. Sitten Dermosilillä oli menossa myös bonustuotekampanja, jossa tiettyjä tuotteita sai bonuspisteillä todella edullisesi, joten mukaan päätyivät myös Kanelisuihkugeeli, Kataja-saunasaippua, kaksi pulloa omenantuoksuista over-all pesuainetta, paketti pieniä meikkisieniä, kaksi uudenlaista "meikkisientä" eli tuohon ei pitäisi imeytyä meikkivoidetta ja sen pitäisi pysyä parempana pidempään kuin normimeikkisieni sekä pari näytettä.

Väri kavalkadi on herkullinen, ja tuotteet toivottavasti laadukkaita kuten ennenkin. Parasta tässä on tietenkin se, että ostokset rahoitettiin suurimmalta osaltaan bonuspisteillä - tämän satsin hinta minulle oli 3.90€

Ei kommentteja: