torstai 2. marraskuuta 2017

Kaverille kans ja kaappi tyhjäksi

Kudinrintamalla on ollut kohtuullisen hiljaista, vaikka yhdet sateenkaariraidat ovatkin jo valmiiksi puikoilta pudonneet. Ne kuitenkin tarvitsevat kaverikseen toiset ennen kuin paketti on valmis. Toisetkin ovat kuitenkin ihan hyvällä mallilla eli kyllä ne siitä valmistuvat.


Nämä ovat menossa myöhästyneiksi synttärilahjoiksi eli kiirekin olisi saada ne valmiiksi.
Valmiit on kudottu uudesta sateenkaaresta ja ovat aika haaleanväriset verrattuna toisiin, joiden lankana on vanha sateenkaari, Novita on alkanut säästää värejä. Eron näkee erityisesti violetin, sinisen ja vihreän kohdalla.

Harmaa lanka on kirppislöytö ja sateenkaaret omasta kaapista eli jämälankojen poistolla jatketaan edelleen. Olin jo hetken ostamassa sellaista vaatimatonta 12 kilon lankapumpsia, mutta päädyin sitten kuitenkin jättämään välistä, vaikka sisäinen Sulo Viénini itkikin verta. Langat kun olisivat olleet kilohinnaltaan huomattavan edullisia, tuskin neljännestä kaupan hinnoista, mutta kun kaapit ja loodat ovat edelleen täynnä vanhoja löytöjä, niin edes Herra Kirjoituksen kannustus ei saanut minua lankeamaan. Yritän uskotella itselleni, että vastaavia tarjouksia tulee vielä joskus kohdalle ja silloin olen jo kutonut kaappiini sopivankokoisen loven.

Ei kommentteja: