keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Siistiä ja puhdasta


Viime aikojen shoppailut ovat keskittyneet järkevälle linjalle - kerrankin. Hankittua ei ole tullut ruoan lisäksi kuin tarpeellista: pesupusseja ja mikrokuitumoppi. Myönnän, että mikrokuitumoppi on asteen verran ylimääräinen hankinta, koska meillä on jo Sini-tuotteen vastaava, mutta kun kokoontaittuvalla varrella ja  taipuvalla levyllä varustettu levymopin ja varren yhdistelmä mikrokuituliinalla maksoi yhteensä 6 euroa, en voinut vastustaa kiusausta. Olen näet varma, että tuo naamioituu keittiön nurkkaan paremmin kuin täysikokoinen ja kokoonmenemätön Sinin moppi.


Myös pesupussihankinta oli osittain liioittelua, sillä niitäkin oli varastossa jo pari ennestään, mutta sisäinen Sulo Vilénini ei voinut vastustaa näiden seireenin kutsua. Neliönmallisia pusseja oli pakkauksessa kaksi eri kokoista ja pyöreitä kolmea eri kokoa, kumpikin pakkaus kustansi kaksi euroa. Siis viisi pussia neljällä eurolla, edullista sanoisi Sulokin.


Yhteensä siis kympin hankinnat, joilla hoidellaan kotia pitkään ja pidetään vaatteet kuosissaan, mistäpä muualta kuin Lidlistä. Löysin jo itseni suunnittelemasta tuohon uuteen moppiin sopivia lisärättejä, sillä niitä ei valitettavasti ollut saatavilla. Olisin ostanut, jos niitä olisi ollut tarjolla.

Ei kommentteja: