lauantai 7. syyskuuta 2013

Jos et aio ostaa mitään, älä mene kirpparille

Kyllä se vaan niin on, että jos aikoo vakaasti olla ostamatta mitään, on syytä pysytellä kirppareilta poissa. Ainakin silloin, jos kyseisellä kirpparilla kiertelyyn on ylenmäärin aikaa ja siellä on vaatetavarassa -50% alet.

Herra Kirjoitus saattoi minut perjantaina tähän kiusaukseen käymällä parturissa. Hän rakastaa parturia, johon pääsee jonotusperiaatteella ilman viikkoja ennen tehtävää ajanvarausta ja yksi sellainen löytyy aivan paikallisen Fidan naapurista. Niinpä kun yhdessä olimme liikkellä, hän meni parturiin ja minä kirpparille siihen naapuriin.

Lopputuloksena reilun vitosen hankinnat. Punainen Nanson peruspusero, Turkoosi pusero, jossa valekaulukset ja hihansuut raidallisesta kankaasta ja Mary Oljen virkkausohjekirja.




Kukaan älköön muistuttako minua lupauksestani olla ostamatta  sen paremmin vaatteita kuin käsityökirjojakaan. Puhumattakaan siitä, että jotain hyvin samantyylistä vaatetta löytyy kaapistani jo entisestään. Mä en vaan mitenkään kyennyt jättämään niitä sinne, kun hintaa oli reilu euro per pusero eikä tuo kirjakaan maksanut kuin pari euroa.

Ei kommentteja: