maanantai 16. syyskuuta 2013

Hopotus: Fazer Crisp Pita Bread

Nyt on sitten nämä hopottajien (www.hopottajat.fi) kautta testiin saadut Fazer Crisp Pita Breadit testattu ja loputulos on tämä:


Pussit ovat tyhjiä, mutta säästössä pestyinä. Ovat niin nättejä, etten malttanut hävittää, vaan pohdin jotain hyötykäyttöä.

Fazerin sivuilla tuotteesta kerrotaan seuraavaa: "Fazer Crisp Pita Bread -tuotteet ovat rapean herkullisia pitaleipälastuja. Ne sisältävät 40 % vähemmän rasvaa verrattuna tavallisiin perunalastuihin, koska Fazer Crisp Pita Bread -lastut on paistettu uppopaistamisen sijaan. Pitaleipälastujen rapeaksi paistamiseen käytetään auringonkukkaöljyä. "
 
Lastujen kolmiomainen muoto on mukava ja purutuntuma lastuihin on rapsakka eli juuri sellainen kuin kuuluukin. Nämä ovat pikkuisen tukevampia kuin tavalliset sipsit siis enemmän leipämäisiä. Tympeän rasvaista sivu- tai jälkimakua ei ole eli siihen vaikuttaa varmaan tuo rasvan vähäinen määrä.
 
Fazer Crisp Pita Bread -lastuista löytyy kolme makua: sourcream & chive (siis ruohosipuli), mausteisen kipakka chili ja merisuola & mustapippuri. Kaikkia kolmea on nyt sitten testattu - itse asiassa usempaankin kertaan, jotenkin nämä ovat osanneet eksyä kauppakoppamme tässä viime aikoina kaupassa käydessä. Kaikki kolme makua ovat hyviä ja maistuvia, mutta koska minä rakastan pippuria, on minun suosikkini tuo merisuola ja mustapippuri. Chilin makuisessa tuotteessa on riittävästi potkua, se ei ole polttavan tulinen, vaan juuri sopivasti kipakka. Lempeämmistä mauista pitävälle voin suositella tuota sourcream & chiveä, sillä se on sellainen pehmeän mausteinen.


Herkulliset Fazer Crisp Pita Bread -lastut sopivat mainiosti naposteluun tai välipalaksi pienen pakkauskokonsa ansiosta (40 g). Pieni pussikoko on juuri sopiva yhdelle, mutta jaettavaksi siitä ei juuri ole eli kannattaa ostaa jokaiselle omansa. Toisaalta nämä ovat kyllä sen verran tuhtia tavaraa, että tuo pikkuinen pussi riittää oikein hyvin herkutteluhetkeen, eikä enempää jää kaipaamaan, vaikka pieni pussi tuntuukin ensi alkuun uskomattoman pikkuiselta tavallisten sipsien jättisäkkeihin verrattuna. 

Nämä herkut löytyvät joko sipsi- tai näkkärihyllystä. Suositushinta tuotteelle on 0,99-1,29€.

Lisää infoa löytyy täältä: http://www.fazer.fi/Brandit/Fazer-Crisp-Pita-Bread/

Ei kommentteja: