perjantai 15. maaliskuuta 2013

Viiraa päästä

Olen saattanut mainita lukevani useampiakin blogeja, enkä yleensä sen suuremmin mainosta niitä täällä omassani. Nyt kuitenkin kävi niin, että eräässä blogissa julkaistu postaus on jäänyt kummittelemaan mieleeni ja palaan siihen yhä uudelleen ja uudelleen.

Kyseessä on Piian pistoissa esitelty lahjaksi tehty matto, joka löytyy täältä: KLIK. Tuo erilaisista kuvioista virkattu matto on äärimmäisen kaunis ja en vain voi sille mitään, että yllätän itseni yhä uudelleen ja uudelleen pohtimassa sitä, olisiko tuo mitä parhain tapa hävittää kaikki risaiset trikoovaatteet huushollistamme. Siis ainakin kaikki vaaleat vaatteet. Kuvittelen näet pyöräyttäväni nuo vanhat t-paidat ja vastaavat koneessa ja värjääväni ne tummanruskeiksi tai tummanvihreiksi, no viininpunainenkin menisi, mutta riittääköhän se peittämään vaatteiden mahdolliset sävyerot.

Paras jälki tulisi tietenkin siitä, että malttaisi ostaa kunnon kuteet, mutta kun en ole mitenkään varma riittäisikö innostukseni yhtä lehteä pidemmälle, niin ehkä ei kannata hankkia kymmentä kiloa kudetta vain tuon toteamiseen ja kun muutenkin liputan kierrättämisen puolesta, niin eikö tuo olisi ihan hyvä tapa. Ainakin aluksi. Jos näyttää siltä, että homma toimii ja matto on hieno, hankitaan sitten ne kunnon kuteet ja tehdään toinen, kyllähän meillä lattiaa riittää.

Ei kommentteja: