lauantai 9. maaliskuuta 2013

Säidenhaltijan armoilla

Minulla on ensiviikolla lomaviikko ja johtuen erinnäisistä muutoksista, jotka ovat tapahtuneet kakkostyönantajani asiakkaan kuvioissa, en voikaan viettää viikkoa töiden merkeissä. Säidenhaltija puolestaan on selkeästi osoittanut merkkejä siitä, että myöskään ikkunoita ei pestä ensi viikolla. Sääennusteet näyttävät poikkeuksetta miinuksia vielä päivällekin, joten tuhruisia klaseja on katseltava vielä jonkun viikon ajan.

Sen sijaan muu kevätsiivous on sellaista, mitä ajattelin ensi viikolla suorittaa. Pestä, puleerata ja puunata. Käydä kirjahyllyt läpi ja imuroida kirjat. Pestä ja siistiä keittiön kaapit, puhdistaa lattioita ja tuulettaa sohvaa, pestä kasvit ja vaihtaa niihin uudet mullat näin kevään kunniaksi. Kaikki tämä vahvasti uskoen siihen mainokseen, jossa sanotaan, että puhdas koti vetää puoleensa. On näet sitten taas hetki aikaa lusmuilla kodin hoidossa, kun on ensin hyvä pohjatyö tehtynä.

Jos minusta ei blogissa taas hetkeen kuulu mitään, se johtuu vain siitä, että siistin ja siivoan. Korkeintaan voin pikaisesti raportoida edistymisestäni.

Ei kommentteja: