maanantai 11. maaliskuuta 2013

Hopotus: Atria Itämaiset mikroateriat

Pääsin Hopottajien (lisäinfoa hopottajista ja heidän toiminnastaan löydät osoitteesta www. hopottajat.fi) kautta mukaan Atrian Itämaiset mikroateriat kampanjaan eli siis testailemaan noita Atrian uutuustuotteita ja kertomaan niistä sitten muille, sehän on hopottajien tarkoitus.

Noita Atrian uutuusaterioita on kolmea erilaista: Chicken Vindaloo, Chicken Rogan Josh ja oma suosikkini Chicken Teryaki Korean Style. Ateriat koostuvat broilerista, kasviksista, riisistä tai nuudeleista ja kastikkeesta. Yhden aterian koko on 350g eli siitä riittää reiluksi ja kunnolla nälkää pitäväksi ateriaksi yhdelle tai pikkunälkään kahdelle. Tarkempaa tietoa tuotteista löytyy Atrian nettisivuilta: www.atria.fi/kokkaamo, josta löytyy infoa myös muista Atrian tuotteista.

Kampanjatietojen mukaan noiden aterioiden suositushinta on luokkaa 4€ eli kaksi vaihtoehtoa olisi päässyt kokeimaan lahjakortilla, mutta paikallisen S-marketin hinta noille oli vähän yli kaksi euroa eli pääsin kokeilemaan kaikki maut läpi. Omalla kustannuksella ostin Herra Kirjoitukselle testattavaksi sen maun, mitä hän halusi.

Kuten kuvasta näkyy menekkiä oli - kuvaan ei jäänyt enää kuin kaksi vaihtoehtoa, siksi kuva kolmannesta on napattu valmistajan sivuilta.

Valmistajan asteikon mukaan ateriat oli tyypitetty keskitulisiksi, medium, ja ainakin minun suuhuni tuo piti hyvin paikkansa. Aterioissa oli tulisuutta, mutta ei niin paljon, että suu palaisi, mutta kuitenkin sen verran, että voi varoittaa niitä, jotka eivät tulisesta ruoasta pidä. Esimerkiksi tuossa omassa suosikissani Teryaki Korean Stylessa tulisuutta on taitettu tuolla pehmeän makealla Teriyaki kastikkeella. Ruoan tulisuus on sellaista ihanan pehmeää ja lämmittävää, joka tuntuu erittäin hyvältä talven pakkasissa.  Itseäni näissä viehätti helppous ja nopeus. Tämä on ehdottomasti uusi suosikkini tilanteisiin, joissa pitää saada hyvää syötävää nopeasti ja helposti, vaikkapa evääksi töihin.

Kirjoituksessa mainittu tuote on siis saatu ilmaiseksi kampanjan kautta, mutta periaatteideni mukaisesti en kehuisi sitä, jos se ei tosiaan olisi herkullista.


3 kommenttia:

Ievuskainen kirjoitti...

Katselin noita muutama päivä sitten kaupassa. Pitänee ostaa kokeiltavaksi sitten, kun seuraavan kerran tarvitsen nopeasti lämmitettävää valmisruokaa. Uskallan luottaa Sinun makuusi, kun sanoit, etteivät olleet liian tulisia... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Söin juuri rogan joshi annoksen, ja se maistui kyllä minulle. Annoksen koko oli ehkä hieman minulle pieni. Medium tulisuudesta oli mielestäni kohdallaan. Ostan vastaisuudessakin tätä.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin kokeilin ja yllätyin positiivisesti. Yleensä en pidä valmisruoasta, mutta tuo Teriyaki oli ihan ok. Sinä kanaa tosin olisi voinut olla enemmän...