tiistai 10. toukokuuta 2011

Viidennen päivän krapula

Viime viikon loppupuoli ja viikonloppu menivät huonoissa merkeissä - loppuviikosta mässättiin koulutuspäivien valmiista pöydästä herkkuruokaa paljon enemmän kuin olisi ollut hyväksi ja sitten vielä viikonloppuna juhlittiin äitejä oikein urakalla ja mässättiin lisäksi roskaruokaa oikein viimeisen päälle - hampurilaisia, karkkeja, makkaraperunoita, pirtelöä, täytekakkua, munkkeja. Laskeskelin kauhulla, että ylimääräisiä kaloreita tuli vedettyä nassuun likemmäs 3000 ja se on todella paljon.

Pahasti on kroppakin jäänyt koukkuun, sillä eilen aamulla se suoranaisesti huusi ja voihki roskaruokaa ja sokeria. En olisi aikaisemmin uskonut, että muutama päivä saa kropan tottumaan kaikkeen tuollaiseen ja vaatimaan sitä niin pontevasti kuin eilen aamulla tapahtui. Minulla on siis kunnon roskaruoka ja sokeri krapula - asia, jota en olisi koskaan kuvitellut kokevani, mutta näin vaan kaikki pitää itse kokea.

Jotta saisin kaiken tuon sulamaan, joudun pistämään itseni oikein tiukoille. Eilen aamulla lähdin saattelemaan herra Kirjoitusta töihin pyörällä, sitten lähdin salille rasvanpolttotreeniin, jossa kului 500 kaloria. Iltapäivällä kävin heittämässä uuden pyörälenkin ja sitten illalla vielä lihaskuntotreeniä lisäksi.

Ei kommentteja: