maanantai 2. toukokuuta 2011

Ostoshuumaa

Pysyteltyäni ensimmäisen vuosikolmanneksen suhteellisen tarkkana ja tiukkana ostosten suhteen, olen sitten toukokuussa pistänyt tuulemaan oikein kunnolla. Taas on hankittu paljon kaikkea kivaa.

Ensimmäiseksi esittelen tulen loppuviikon iltavaatteen eli mekko mallia 60-luku. Hankittu Ellokselta, enkä totisesti olisi ostanut koko mekkoa, jos en olisi saanut alennuskoodia, jolla tilauksen kalleimmasta tuotteesta sai 40% alennusta. Loppujen lopuksi mekon hinnaksi jäi 24 euroa, mikä ei ole paljon. Mekon materiaali on varsin raskas, mutta mukava pitää. Jos olisin ollut fiksu, olisin ottanut vielä yhden koon pienemmän mekon, mutta nyt ei ollut aikaa vaihtaa tuota pienemmäksi. Mekko on malliltaan kyllä 60-luvun mallia, mutta istuu paremmin jollekin muulle kuin minulle, sillä meikäläisen kropalle mekko on liian pitkä ja leveä.Tässä vielä tarkempaa kuvaa mekon yläosasta. Hupaisinta on että netistä löytyy kuva Twiggystä päällään täsmälleen samanlaisella leikkauksella varustettu mekko.

Mietin pitkään mekon lyhentämistä, mutta totesin, että vielä vähemmän todennäköisesti pidän mekkoa koskaan toiseen kertaan, jos nyt katkaisen sen minimittaan eli olkoon pitkä ja leveä.

Mekon pariksi hankin puuhelmet ja niihin sopivat korvikset. Alunperin etsin täysin limenvihreitä helmiä, mutta sellaisia ei tästä kaupungista löytynyt, joten jouduin tyytymään astetta tummempiin. Helmet kustansivat 5,80e ja korvikset 2,80e. Kuvasta näkyy väriero aiemmin hankkimani rannekorun ja uusien helmien välillä. Asua täydennän vielä saman vihreällä laukulla ja hiuspannalla.


Ellokselta löytyi samaan tilaukseen myös perustrikoinen pikkumusta 3/4 hihoilla ja suhteellisen avaralla kaula-aukolla. Hinta alennuksen jälkeen 17 euroa eli todennäköisesti tulee tuon hinnan edestä pidettyä. On siis yksivärinen musta, vaikka kuva muuta antaakin ymmärtää.
Käsityömateriaaliksi ostin kympillä lankoja. Tarjouksessa oli EcoCotton lankoja, joissa on 75% kierrätettyä puuvillaa ja 25% akryyliä kestävyyden lisäämiseksi, noita sai kympillä viisi kerää. Väreiksi valitsin kaksi luonnonvalkoista, yhden kirjavan ja kaksi hiekanruskeaa. Kyllä noista kelpaa sukkia neuloa, kun vaan olisi aikaa.

Ei kommentteja: