perjantai 17. lokakuuta 2008

mööbliseerausta osa 2

Voitto on meidän...
Se on nyt sitten tehty! Ne kaapit on vintissä paikallaan ja osin täytettynäkin. Vintti on kyllä edelleen sekaisin, sillä vanhat hyllyt jäivät vielä sinne odottamaan uudelleen kalustusta, sain taas yhden kuolemattomista ideoistani vintin uudelleen kalustamiseksi.

Pakko myöntää, että kultaseni oli sikäli oikeassa, että vintti on nyt pimeämpi ja ahtaamman oloinen, mutta on siellä sitten kuitenkin reilummin säilytystilaa. Ja monta sellaista asiaa tarttui silmään, jotka voi pistää huuto.nettiin myyntiin...Ne ovat nyt hakeneet paikkaansa sen kolme vuotta, mitä tällä on asuttu ja kun sitä paikkaa ei tunnu tähän mennessä löytyneen, niin miksi löytyisi jatkossakaan. Myyntiin siis tulossa yksi 50-luvun kattolamppu, kaksi lamppuinen jalkalamppu, yksi umpipuinen matala vaatekaapin tapainen ja varmasti jotain muutakin...

kaappien haku ja siirto oli varsinainen episodi ja tällä hetkellä olen niin poikki, etten jaksa sitä sen tarkemmin kuvata. Voin vain todeta, että meillä oli palkkakuski sen jälkeen kun olimme ulkoiluttaneet ilmaista lainaperäkärryämme jne. Toisin sanoen meidän piti lainata serkkuni peräkärryä, mutta kun siinä oli vähän roskia, niin ne olisi ensinnä pitänyt viedä kierrätys keskukselle- vaan sepä ei ollut auki. Joten emme saaneet kärryä tyhjäksi emmekä voineet käyttää sitä. Seuraavaksi keksimme soittaa kaverille, joka sitten loppuviimeksi lainasi työpaikaltaan autoa ja jelppasi kaapit työpaikaltani tänne alakertaan.

Kahdestaan me sitten yritimme kantaa niitä ylöspäin, vaan se oli aika epätoivoista hommaa se. Naapurin mies tuli sitten siihen avuksi, ja hiki virtasi hänelläkin vaikka oli yli 50 vuotta käynyt kuntosalilla. Loppu viimeksi kaapit saatiin siis vinttiin ja paikalleen...ja minä olen tällä hetkellä tyytyväinen ainakin siihen, että ne saatiin vinttiin ja paikalleen ja minä sain sinne kaapit, niin kuin olen haaveillutkin. Muusta en nyt sitten vielä osaa sanoa mitään.

1 kommentti:

Ievuskainen kirjoitti...

Kolmessa viikossa ehtii tapahtua vaikka mitä kummaa, joten ehkä minäkin saan asuntoni uudelleen stailattua tänä aikana (NOT!) ja voin tulla tutustumaan vinttikomeronne tarjontaan... Muista siis mua ennen kuin laitat ilmoituksia sinne suosikkishoppailunettipalstallesi, jookos? :)