torstai 16. lokakuuta 2008

4 poistumaa kosmetiikka tavaroista

Kyllä se nyt vaan niin on, että ne loppuvat aina kaikki yhtä aikaa. Tarkoitan tällä tavaroita, jotka jotenkin elävät symbioosissa, meillä esimerkiksi pesuaineet yleensä tahtovat kulkea käsikädessä eli kun loppuu astianpesuaine niin loppuu lattianpesuaine, vessanpesuaine ja ikkunanpesuainekin.

Tällä kertaa tämä totaalinen loppuminen valtasi kosmetiikka osastoni, eli tapahtui niin sanottua luonnollista poistumaa:
ensin loppui käsisaippua, ja vaikka kuinka yritti, niin pullosta ei irronnut mitään.
Sitten seuraavaksi jouduin tiristelemään viimeiset tipat meikin poistoaineesta:
Sen jälkeen vuorossa oli vihreä silmien rajauskynä:

Laukkua pakatessa tajusin, ettei tyhjästä rasvapullosta ole mitään iloa, vaikka siinä kuinka lukisi, että rauhoittaa auringonoton jälkeen, niin mieltä ei rauhoittanut, kun rasva pullosta oli haihtunut ties mihin:

Huulten rajauskynä vetelee viimeisiään eli siitä tulee varmaan huomenna se viiden poistuma ja jälki on suunnilleen samanlaista kuin tuon vihreä kynän kanssa. Onneksi kaikille löytyi vielä tällä kertaa varakappaleet, sillä muutoin olisi voinut käydä niin, että olisi iskenyt paniikki ;-)


3 kommenttia:

Ievuskainen kirjoitti...

Miten minusta tuntuu, että vaikka sulla on yleensä suuret varastot kaikkea tärkeää (lue: meikit ja vaatteet), niin joudut vielä lähtemään "hätäshoppailureissulle" ennen sunnuntaita?! Kun puuttuu tietenkin juuri se yksi, tietty sävy kahden jo varastossa olevan huulipunavärin välistä ja sä tarvitset sen ehdottomasti mukaasi heti, eikä paikan päältä ostettuna, koska sun pitää saada laittaa sitä jo junaan... Vaiko eikö? ;)

rouva Jälkikirjoitus kirjoitti...

Minulla muuten ei ole pienentäkään aikomusta käydä ostamassa mitään muuta kuin autopesu ennen sunnuntaita. Pyörtyisit varmaan, jos saisit selville, miten pienellä meikkivarastolla ja vähillä kengillä olen reisuun lähdössä. Enkä edes nostanut visa-koritin limittiä. Että silleen...

Ievuskainen kirjoitti...

Joo, uskotaan - tai ainakin yritetään. Ikävä kyllä, sulla ei ole esittää minkäänlaisia todisteita siitä, miltä meikkipussisi näyttää ennen matkaa... Onneksi ne perillä hankitut kamat kullä luultavasti jotenkin tunnistaa jälkikäteenkin. Sitäpaitsi, sä et kuitenkaan malta olla näyttämättä niitä! Kaikkia!!! ;D