tiistai 20. helmikuuta 2024

Minähän en mitään osta

Kuten tavallista, mitä enemmän miettii, että tässä kuussa tavaraa ei tule tai hankita, sen nopeammin niitä tuntuu kertyvän. 

Paikallisen halpakaupan tarjoukset osuivat taas kerran shoppailuhermoon  ja kun tarvettakin oikeasti oli ja muka oli. Myönnetään, että osa tarvoista on taas sellaisia, että oikeasti mietin, kannattaako niitä miten tarkasti hankkinoiksi edes laskea. Ne kun ovat nyky-yhteiskunnassa ruokaan verrattavia perustarvikkeita, joita ilman elämä hankaloituu kummasti.  Tällaisia ovat esimerkiksi WC-raikastimet, pumpulipuikot ja pyykinpesuaine.
 
Tällä kertaa laskin saapuviksi kakki muut paitsi pyykinpesuaineet ja pumpulipuikot, koska ne menivät äidin käyttöön ja tietenkin keksit, koska ne ovat syötäviä. Ehdottomasti ei niin tarpeellisia ovat hiusdonitsit ja hiuspanta. Saluxin pesupyyhkeet ovat lemppareitani, vaikka myönnetään, että niidenkin laatu on heikentynyt niistä ihan ensimmäisistä, joita olen käyttänyt. Nyt niitä sai kuitenkin edullisesti, joten ostin heti kaksi, jotta ei tarvitse heti olla ostamassa lisää. 
 
Kaikkiaan kauppareisulta saapuneiksi tavaroiksi laskettavia juttuja päätyi meille 12 kpl. 
 
Lisäksi nappasin pikkujouluista mukaani kaksi viinipullon korkkia (jotta eivät lopu kesken seuraavassa kutimessa) ja sain ystävältä kolme papukaija lukollista tupsua (joiden käyttöön on jo suunnitelma valmiina), jotka ovat peräisin hajuvesipulloista.

Melkein kerralla siis 17 saapunutta tavaraa.



Ei kommentteja: