lauantai 1. huhtikuuta 2023

Kosmetiikan poistot 1/23

Talvikauden huomaa erityisesti rasvojen kulumisesta. Normaalisti en juuri rasvaile, vaikka pitäisi, mutta koska talvi ja pakkanen, niin on pakko - sitä kutinaa ei kestä kukaan. Niinpä vuoden ensimmäisissä tyhjentyneissä on Oriflamen käsivoidetta, Laveran appelsiinintuoksuista vartalovoidetta, roskalava-ryhmästä saatu turkkilainen dödö, jonka kukkaistuoksu oli kyllä mielestäni jotain ihan muuta kuin kukkaista, samasta lähteestä peräisin oleva todella tumma meikkipuuteritesteri, joka päätyi kynttiläväriksi. Samaan jatkokäyttöön päätyi myös minihuulipuna 559. 

 
Sen lisäksi perkasin kasvovoidenäytteeni ja pussitin ne vanhenemisjärjestykseen, käyttääkseni vanhemmat ensin. En toki kasvoihin, vaan käsiin ja jalkoihin. Ensimmäisessä setissä 7 sekalaista, jossa on kaikkea seerumista päivävoiteeseen. 

 
Samaa settiä jatkoon 15 näytteen verran. Jalkoihin ja käsiin nämäkin menivät. Lukuunottamatta tuota oikean laidan ruskehtavan pakkauksen värillistä Aina-voidetta, jonka käytin ihan kasvoihin. 


Eikä jatkokaan eroa aikaisemmasta, lisää näytteitä. Tällä kertaa kuitenkin erilaisia meikkivoiteita tai värillisiä kosteusvoiteita. 

Välillä sitten jo jotain muutakin käsisaippuaa, meikkivoidetta ja minihuulipuna ja tietenkin muutama näyte. Roosan väristä Aina-voidetta lukuunottamatta muut menivät jalkoihin. 


Oranssit käsivoiteet käytin kutomisen kuivattamiin käsiin, muilla rasvasin kuivuvia kantapäitä.

 
Seuraavaksi sitten jälleen vähän isompia  ja pienempiä purtiloita poistoon. Kolme minuhuulipunaa, joista kaksi suoraan testauksen jälkeen kynttiläväriksi ja kolmannen käytin loppuun. Hammastahnaa yksi loppuunkaluttu tuubi, Dove-dödöä Herra Kirjoituksen tyhjentämänä, Oriflamen ikivanhan täyttökynän punaruskea huultenrajaustäyttö kului loppuun, lisäksi yksi käsivoide ja kaksi neljän napin Dermosilin BB-voidetta.
 
 
Reissussa tyhjeni pari minipulloa suihkugeeliä, aurinkovoide, käsidesi ja yksi misellivesinäyte. 
 

Arkeen palatessa vielä pari Dermosilin misellivesinäytettä, hammastahnaa, dödö ja kolme minihuulipunaa.

Yhteensä 23 purtiloa ja 46 näytettä alkuvuoden saldona.

Ei kommentteja: