lauantai 18. maaliskuuta 2023

Ostoslista reissua varten

Jos vielä joskus lähdemme reissuun jonnekin lämpimään, kuten toivottavasti taas pian mennään, niin aion laatia huomioistani itselleni sitä varten ostoslistan. Tämä osin pieleen menneiden pakkausten ja käytännössä huomattujen tarpeiden takia, joita olen miettinyt jo useamman reissun verran. Nyt on kyllä sellainen fiilis, että lähdetään seuraavaan reissuun koossa xs tai 5XL, niin nuo ensinmainitun listan asiat pitää olla kunnossa.

Bikinit irrotettavilla olkaimilla (mieluummin kahdet kuin yhdet)

Rintaliivit olkaimettomat/irrotetavilla olkaimilla  (mieluummin kahdet kuin yhdet)
 
Pyöräilyshortsit mustat ja nudet (ompele itse, jotta saat sopivan mittaiset lahkeet)
 
Olkaimeton toppi (mieluummin kaksi kuin yksi)
 
Valkoinen puuvillainen rantapaitis/kaapu, napitettava
 
Nämä ensinmainitut ihan siksi, että haluaisin olkapäillekin tasaisen rusketuksen liikkuessa ilman, että täytyy tunkea olkaimia kainaloihin niin kuin nyt tein. Pyöräilyshortsit yksinkertaisesti siksi, että pidän niitä mielelläni. Niiden kanssa on helppo liikkua, estävät reisien hinkkautumista ja ovat kuitenkin housut, ettei aina tarvitse taistella helmojen ja helmojen alisen näkyvyyden kanssa.  
 
Tuollainen tyylikäs, hyvin ohuesta puuvillasta tehty vaatekappale on ollut hankintalistallani jo pitkään. Jossain vaiheessa ostin sellaisen pitsineuletyyppisen tuollaisen, mutta se oli pään yli puettava, eikä oikein ollut malliltaan paras, joten sen käyttö jäi hyvin pienelle.

Lisäksi vaatevarastooni mahtuisi mukavasti muutamat tyylikkäät perusshortsit; valkoiset, hiekanruskeat ja farkut esimerkiksi. 
 
Täydentelen listaa sitä mukaa, kun tarpeita mieleen palautuu. Toki ne täytyy järkevästi miettiä, koska ihan kaikki halut eivät ole todellisia tarpeita ja toki vaatehankinnat tehdä sen mukaan, että kestävät sitten käytössä useita vuosia.

Ei kommentteja: