maanantai 30. syyskuuta 2019

Kosmetiikkapoistot 3/4 vuonna 19

Melkein jo aloin turhautua, kun yhtään pulloa eikä purtiloa alkanut tyhjentyä, vaikka niitä tasaiseen tahtiin onkin käytetty. Tässä toki näkyy selvästi muutama asia, ensinnäkin meillä on nyt käytössä isot pullot (koko vähintään 500ml) niin shampoosta, suihkugeelistä kuin saippuastakin ja nehän tyhjenvät huomattavasti hitaammin kuin pienemmät pullot, toisekseen Herra Kirjoitus on viime aikoina käyttänyt mineraalikividödöä, joka kuluu kovasti hitaammin kuin perusdödö.

Sentään kuitenkin jotain on tyhjentynyt ja tämä yksi "loppuunkäytetty" on sellainen, että ansaitsee oman kuvansa. Nimittäin Vevayn meikkipaletti nro 2. Kuvasta näkyy, että siitä on käytetty molemmat poskipunat ja pari luomiväriä. Loput jäivät - ja jäävät -  käyttämättä, koska minusta luomivärin paikka on luomella, ei poskella ja nämä karisevat luomelta pois alta nanosekunnin. Sen verran minusta on tullut kermaperse, etten todellakaan kiusaa itseäni moisella. Lopput siis ruusutehtaalle.



Muutakin tyhjentynyttä on sentään vähän tullut:  Dermosilin omenadödö, Pepsodentin perushammastahna, Syoss-hiusväri (joka on odottannut varmaan kuukauden käyttöä kaapissa),  Tivoli-vartalovoide mallia otettu hotellista mukaan, Yves Rocherin Orchidee-minihuulipuna, Dermosilin Vitamin E kasvopuhdistusvaahto ja  Dermosilin meikkivoide sävyssä Deep


Lisäksi on yksi käsisaippua pullo, joka tyhjeni, ja josta ei ole kuvaa, kun täytin sen samantien uudelleen käyttöön.

Pitkällisen odotuksen jälkeen sentään jotain tyhjentyneitä pulloja lisää. Voidesaippua, jonka kaadoin täyttöpussista pulloon halusi karata myös pumpun välistä, Herra Kirjoituksen dödö on vanhaa tuttua Dermosilin Challengeria, Oriflamen itseruskettava kasvovoide vanhentui sellaiseksi, että pistin sen roskiin, vaikka pullossa oli kolmannes jäljellä, Dermosilin kaurakäsivoide kului aivan loppuun, Northern lights suihkugeeli on sekin Dermosilin, ripsiväri Lumenen, Huulikiilto Yves Rocherin samoin kuin Hibiskus-minihuulipuna.


yhteensä 17, kaikkiaan vuoden alusta 96 purtiloa ja 21 näytettä.

Ei kommentteja: