tiistai 2. lokakuuta 2018

Syyskuun saavutukset

Tässä kohtaa voisi kysyä, että miten meni noin niin kuin omasta mielestä?

Syyskuun alkuun ei paljon ostoksettomia päiviä tullut, toki olin ekan viikon lomalla ja toisen sitten melkein asuin töissä. Lomallani ostin 15€:lla lankaa ja yhdet noista haaveilemistani sukkapuikoista. Nyt minulla on kaksi paria sekä Ergonomicseja että Cubicseja eli voin molemmilla kutoa kahta sukkaa yhtä aikaa. Langat toki ovat jämäkeriä, mutta niitä on kilo, joten pidin hintaa edullisena ja tarvetta on sekä punaiselle, valkoiselle, keltaiselle että mustalle.


Yhden lautapelin ostinkin, Skull kingistä on esittelyä tuolla jo aiemmin. Mutta siinäpä ne hankinnat sitten ovatkin; lankoja, lautapeli ja ilmaiseksi saatu laukku, jonka vetoketjua edellinen omistaja ei ollut osannut korjata. Tässä kohtaa totean, että vanhoilla Kuningaskuluttajan vinkeillä vetoketjun korjaaminen onnistui minuutissa - näitä samoja vinkkejä olen useasti mainostanut täälläkin. Ne löytyvät täältä, klik.


Vastaavasti sitten myös onnistuin poistamaan tavaroita melko runsaan määrän. Myin yhden lautapelin ja kasan lankoja, vaihdoin maitoon ja kahviin useamman parin kenkiä sekä lahjoitin erinnäisiä tavaroita mm. vaatteita uusille omistajille.

Kokosin ja laskin kauppakuitteja kolmen viikon ajan, mikä on aikamoista edistystä verrattuna aikaisempiin kuukausiin. Samoin herkkujen määrä on pienempi kuin aikaisempina kuukausina, sen sijaan ulkona olemme syöneet tavallistakin enemmän. Koska kuukauden viimeinen viikko meni miten meni, en ole laskenut koko kuukauden summia.

Kohtuullinen kuukausi kuitenkin, tällä linjalla kun jatkaa, että saapuvat tavarat pysyvät minimissä ja lähteviä on enemmän, niin eiköhän se lokakuustakin tule ihan ok kuukausi.

Ei kommentteja: