torstai 14. joulukuuta 2017

Joulukuun hankinnat

Joko tänä vuonna on käynyt niin, että joulukalenterit ovat tavallista tyhjempiä tai sitten mä alan vaan kyllästyä tavaratarjontaan. Tähän mennessä olen langennut Dermoshopin tarjontaan vain kerran ja senkin olisin ehkä jättänyt väliin ellen olisi tarvinnut joululahjaa kummipoikani vanhemmille. Tähdet taisivat olla kohdallaan sillä bonustuotteissa oli tarjolla todella edullisina vaihtoehtoina juuri ne tuotteet, joita olen ollut muutenkin hankkimassa.

Normistihan nuo mineraalipuuterit ja meikkivoiteet maksavat kympin verran purkki/pullo ja kuluttavat saman verran bonuspisteitä, nyt niiden hintana bonuspisteissä oli 1,50€ kappale. Otin siis useamman, kun kerran halvalla sai. Paketissa oli neljä puuteria ja neljä meikkivoidetta sekä kuivashampoo bonuspisteillä ja näiden lisäksi joulukalenterista tullut käsisaippua. Eli näiden tuotteiden hankintahinta pyöreät 0€.Näiden lisäksi ostin ensi vuodeksi lankoja, ihan vaan "pari kerää", joista tosin työkaverini jo yritti ostaa muutaman.

Ensi vuonna sitten ei todellakaan osteta yhtään lankaa, mutta nyt onneksi on, mistä kutoa. Tuolla joukossa on 4 kerää sateenkaarta,  4 kerää sini-keltaista, 4 kerää sini-vihreää ja vyyhdillinen papukaijaa, jota olen koettanut etsiä. Nämä kaikki siis seiska veikkaa,jota toki löytyy kasasta myös yksivärisenä ja muinakin raidoitettuina väreinä. Etuvasemmalla on nallea valkoisena, sinisenä, ruskeana ja parissa vihreässä sävyssä, jossain kasassa piilottelee viininpunaista ja farkunsinistä Lauria. Koko kasa siis kunnon sukkalankaa. Kaikkiaan lankoja on kolmisen kiloa.

Ei kommentteja: