lauantai 30. kesäkuuta 2012

Neljännes vuoden poistot

Ihmeesti niitä tyhjiä purtiloita taas on kertynyt.
Ensiksi tietenkin tuo rakas meikkipalettini, joka ansaitsi ihan oman postauksensa.

Kevään aikana ovat tyhjentyneet myös Hamamelis-suihkugeeli, jonka laatu ei ole sitä, mitä se on silloin joskus ollut. Jätämme siis seuraavan kerran tilaamatta. Doven kostuttava suihkugeeli oli ihan ok tuttavuus. Kasvoveden olen joskus saanut lahjaksi ja se oli mielestäni sen verran hyvä laatuinen, että vastaavan voisin ostaa jatkossakin. Lisääntyvää keski-ikäisyyttä todistaa jo toinen tyhjentynyt naamarasvapurtilo - kohta olen varmaan siinä tilanteessa, että näitä menee monta vuodessa :-)

Suihkugeeliä on kulunut myös Palmoliven ison pullon verran, tosin täyttöversiona, alkuperäinen tyhjeni jo kauan aikaa sitten ja koska pullo oli soveliaan kokoinen, täytin sen uudelleen maalla käytettäväksi. Käsisaippua on myös täytetty pullo, nyt vaan pitäisi hommata sille uutta täytettä kun edellinen loppui. Meikinpoistoainekin on taas kerran loppu, sitä meillä varmaan kuluu enemmän kuin mitään muuta tököttiä. Tämä Cils demasq oli uusi tuttavuus, koska rakkaan Niveani valmistus oli lopetettu - sellainen 8½ tuote, jota voisi siis ostaa toisenkin purkin.
Huomaan kadottaneeni ainakin yhden kuvan. Sellaisen, jossa oli testaamani hajuvesinäyte ja pari muutakin näytettä sekä joku muukin pullo, mutta mennyt, mikä mennyt. Lasketaan, että yhteensä viisi purkkia, jotta saadaan vuositilastot täsmäämään.

Ei kommentteja: