keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

DIY: kengät korviin

Löysin huuto.netistä hauskat korvikset, jotka kovasti näyttivät minulta. Nuukana ihmisenä pidin kuitenkin viiden euron ja postikulujen hintaa liiallisena. Mitäs sitten tehdään?

Turvaudutaan tietenkin siihen kikkakuutoseen, jota niin kovin monta kertaa ennenkin on käytetty: tee se itse. Niinpä huusin huuto.netistä barbien poposet, jotka postikuluineen kustansivat euron. Väri ei ehkä ollut ominta minua, mutta kun muitakaan ei ollut tuolla hinnalla tarjolla.

Kengät korviin valmistuvat seuraavasti:
Ostetaan jostain halvat barbien kengät. Kaivellaan laatikoista aikaisemmin askartelua varten ostettu koru - esitelty täällä ja miehen työkalut.

Irrotellaan ketjusta kaksi rengasta. Kuvassa ensimmäinen yritelmä eli liitos suoraan korviksiin, mikä ei toiminut.

Kaivellaan laatikoista vanha kunnon rei'ittäjä ja tehdään sillä reiät kenkiin. Avataan rengasta sen verran, että saadaan ujutettua se reikään. Muotoillaan takaisin muotoonsa.



Ripustetaan koru renkaasta sopivaan korvikseen ja voila - valmista tuli.


P.S. Nämä ihanat killuttimet kestivät korvissani ihan vuorokauden, sitten toinen näistä kengistä katosi. Paikkasin vahingon tilaamalla ebaysta 26 paria uusia (postikuluineen alta 3€), kaipa niistä jostain saa uudet korvikset.

Ei kommentteja: