maanantai 18. kesäkuuta 2012

Hopotus: keijuriini uutuudet

Pääsin Hopottajien kautta mukaan Keijuriini kampanjaan - sain siis testattavaksi Keijuriini 60% ja Keijuriini 75% levitteitä ja niistä sitten hopotin ystäville, tuttaville ja työkavereille ja tietenkin maistatin tuotteita kaikilla mahdollisilla henkilöillä.

Ennen kuin kerron omista kokemuksistani, tässä on vähän tuotetietoa Keijuriinistä.
Maistuvat Keijuriini-tuotteet sisältävät kotimaisen voin ja rypsiöljyn lisäksi runsaasti omega-3-rasvahappoja. Molemmat Keijuriinit levittyvät helposti leivälle suoraan jääkaapista. Voit käyttää niitä myös ruoanlaittoon ja leivontaan. Tarkempaa tuotetietoa löytyy täältä, KLIK ja KLIK.

Meillä tuota Keijuriiniä testattiin sekä leivän päälle, paistamiseen että leivontaan. Herra Kirjoituksen työkavereilleen tarjoamat synttärikakut leivottiin nekin Keijuriinista ja hyvin olivat maistuneet. Voin ja kasviöljyn yhdistelmä on todettu toimivaksi ja niin se toimii tässäkin, hyvää makua ja helppoa levittyvyyttä sekä monikäyttöisyyttä yhdessä rasiassa. Ainoa mikä hämmensi, oli rasian sisällön määrä; tavanomaisesta poiketen se on vain 300g vaikka rasia onkin samankokoinen kuin muutkin levite rasiat. Tämä on ongelma sikäli kun tuote on sen verran hyvän makuista, että rasia loppuu pikaisesti.

Ei kommentteja: