sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Vihreää ja kimaltavaa

Harvoin sitä naisihminen on sellaisessa tilanteessa kuin minä alkuviikosta, on pakko mennä kauppaan ja ostaa jotain. Toinen vaihtoehto olisi sitten ollut antaa lahjakortin mennä umpeen ja rahojen hävitä taivaan tuuleen. No sehän ei tietenkään nuukalle ihmiselle sovi, joten pakko oli jotain ostaa.

Harmillisen huono aika sikäli, että alennuksia ei ollut juuri missään vaatteissa, ja koska en ollut valmis sijoittamaan "omaa rahaa" paljoakaan hankintoihin, jäivät vaateet tällä kertaa väliin. Ensiksi juuri siksi, ettei tarjouksessa ollut mitään kivaa ja toisekseen siksi, etteivät normihintaisetkaan vedonneet mitenkään erityisesti, sillä kyllä kolmella kympillä jo jotain olisi saanut, jos olisi ollut mielestä.

Onneksi kriittistä rahaa oli vain reilut 9e, joten päädyin ostamaan kynsilakkoja. Ahneesti valitsin kolme itselleni ja yhden sai mukana ollut Ievuskainen, hänen sävynsä oli kullanhohtoinen, minun puolestaan enimmäkseen vihreää. Yksi pieni pullo neonvihreää kynsilakkaa, toinen turkoosiin vivahtavaa sinivihreää, joka ei kylläkään korvaa sitä unelmieni turkoosia lakkaa, joka alkaa loppua, mutta on parempi kun ei mitään. Kolmantena pullona sitten valkoinen graffitilakka. Siis näitä, jotka laitetaan värilakan päälle, ja jotka repeillessään muodostavat hauskan rikkonaisennäköisen pinnan. Koska Seppälästä sai kaikesta -20% alennusta, jäi itselle maksettavaksi noista neljästä lakasta euron verran.

Tuota graffiti eli krakkelilakkaa varsinaisesti menin hakemaan, ja jos tällä järjellä nyt menisin kauppaan, olisin ostanut sitä kaksi sävyä ja jättänyt tuon vihreän kauppaan, mutta aina ei voi ja silleen. Tai ehkä olisin valinnut jonkun muun graffitilakkasävyn kuin valkoisen. Testasin sitä näet ensiksi hopeanvärisen lakan kanssa, mutta sen kanssa pinta ei juuri rikkoutunut, olisiko sitten johtunut kimaltavan hopeisen lakan aavistuksen verran karkeasta pinnasta. Tuon sinivihreän kanssa pinta kyllä kuvioitui niin kuin pitikin, mutta lopputulos ei ollut nätti. Nyt täytyy sitten pohtia, minkä värin kanssa tuota voi käyttää, jotta se näyttäisi hyvältä. Seuraavat kokeilut tehdään tummanharmaalla ja murretulla punaisella.

Ei kommentteja: