torstai 20. lokakuuta 2011

Buzzador kamppanja: Dove Intense repair express

Jostain syystä edellinen saman aiheinen postaus poistui, kun tein muutoksia blogissa. Ja minun tuurillani varmuuskopiota ei tietenkään ollut missään, joten pakko laittaa koko postaus uusiksi ja sinne katosivat myös kommentit.

Sain siis Buzzadorin kautta testattavaksi Doven Intense repair hoitoainetta. Yhden pullon itselleni ja 10 kavereille jaettavaksi. Tosin tässä kävi nyt niin, että minun omakin pulloni sosialisoitiin yhteiseen käyttöön sekä työporukan kylpylä-tyky-päivässä että suvun naisten saunaillassa, no sitä useampi sitten pääsi kokeilemaan tuotetta.

Yleensä en ole kovin tarkka siitä, että hoitoaine ja shampoo ovat samaa merkkiä. Pääasia on, että jotain shampoota ja hoitoainetta on saatavilla. Doven hiustuotteista minulla ei ennen tätä kampanjaa ollut mitään käsitystä, vartalonhoitotuotteissa Summer Glow on markkinoilletulostaan asti ollut suuri suosikkini - kerrankin rasva, joka ruskettaa, mutta ei saa ihoa näyttämää inhan oranssilta. No, tämä on kuitenkin sivuraide, sillä tällä kertaa testattiin hiusten hoitoainetta.

Olen varsin epäluuloinen uusien tuotteiden suhteen ja haluan testata ne itse pariin kertaan ennen kuin jaan tuotteita testattavaksi muille. Tällä kertaa kävi kuitenkin niin, että pari testauskertaa todistivat tuotteen todella olevan jakamisen arvoinen.

Vaikka minulla ei ollut käytössä saman sarjan shampoota, toimi hoitoaine todella hyvin. Se sai hiukset tuntumaan ihanan pehmeiltä ja helposti kammattavilta tekemättä niitä kuitenkaan inhan rasvaisiksi ja littaisiksi kuten jotkun hoitoaineet tekevät. Doven jäljiltä hiukset olivat ilmavat ja helposti muotoiltavat. Sen, että tuote on yhdistelmä hoitoaineesta ja hiusnaamiosta, todella huomaa, se saa hiukset tuntumaan terveemmiltä ja vahvemmilta. Mikä lisäksi on plussaa tällaiselle allekirjoittaneen kaltaiselle nuukajussille, on se, että tuote on todella riittoisaa, sitä ei tarvita paljon kerrallaan ja lisäksi se on nopea käyttää (vain pari minuuttia), ei tarvita siis kymmenen minuutin turhauttavaa odotusta aineet päässä.

Suosittelen tuotetta lämpimästi kokeiluun kaikille. Tässä siis vielä kuva kyseisestä tuotteesta, kuva napattu suoraan Doven sivuilta, kun omat kuvat katosivat sen edellisen postauksen kadottua.

Ei kommentteja: