perjantai 7. lokakuuta 2011

Poistoja heinäkuu&elokuu& syyskuu

Jotenkin kesähelteillä ja lomakeleillä ei ole jaksanut keskittyä kosmetiikkaan - olen kulkenut lomalla lähes neljä viikkoa ilman meikkiä, parhaimmillaankin sutinut naamaan vain huulipunaa ja kulmakynää. Eipä siinä paljon meikit kulu.

Jossain vaiheessa huomasin kipanneeni osan tyhjistä purtiloista suoraan roskikseen, mikä onkin varmaan ihan hyvä ratkaisu. Sinne menivät sekä Dermosilin jalkavoide, Oriflamen hunajasuihkugeeli että tyhjentynyt hammastahna, kirjataan ne nyt tähän, jotta pysyn selvillä, montako purkkia vuoden aikana tyhjenee.

Seuraava kuva kertoo sitten lisäpurkeista:
Doven suihkugeeliä on kulunut kokonainen iso pullo, samoin goldwellin syväpuhdistavaa shampoota, hoitoainetta on mennyt vain pikkutuubillinen (tuo schwartzkopfin hoitoainetuubi tuli hiusvärin mukana ja oli erittäin riittoisa), cliniquen Happy-niminen vartalovoide oli aika voimakas tuoksuinen ja jälleen kerran purkki Dermosilin dödöä "man energie"- tuoksulla. Tämä oli herra Kirjoituksen mielestä huipputuote, jossa oli mukava tuoksu, ei siis liene ihme, että kyseinen tuote on poistettu Dermoshopin valikoimasta.

Luotto huultenrajauskynäni otti ja loppui - tämän suhteen itken katkeria kyyneliä (kuten niin monen muunkin tuotteen), uutta ei saa mistään, sillä tämä oli Oriflamen jo myynnistä poistunutta refill-mallistoa. Väri sellainen tummaruskean punainen, riittävän tumma syksyksi, sopivan punainen kesäksi siis aivan täydellinen.

Tuosta Look by pipan puuterista aion kirjoittaa ihan oman jutun yhdessä toisen tuotteen kanssa eli tässä kohtaa tyydyn vain mainitsemaan sen tyhjentyneen.

Samoin tyhjentyneitä on Yves Rocherin pullossa ollut käsisaippua ja kaksi tuubia Provisor-käsivoidetta (jaa että miten niin meillä käytetään paljon käsirasvaa?).
Anytimen aluslakka kulahti myös loppuun, onneksi varastossa on vielä yksi. Kun se on loppu, on aika suunnata kauppaan.Jos meillä käytetään paljon käsirasvaa, käytetään meillä myös paljon saippuaa. Kesän aikana tyhjentyi ihan kokonainen kolmen litran kannu.Lisäksi tyhjäksi kuluivat viimeisimmältä Itävallan matkalta hotellista nyysimäni shampoo ja hoitoaine, nuo kuvan läpinäkyvät pikkupullot, merkiltään ADA-cosmetics. Taas voinkin sitten keskittyä kiukuttelemaan sitä, miksi Suomesta ei saa noita merkkejä, nuokin olivat tosi laadukkaita. Lisäksi poistoon toinen miesten dödö, pikkuhiljaa olen alkanut epäillä, että Herra Kirjoitus kylpee dödössä sen kainaloihin laittamisen sijaan. Pari kesää sitten ostamani Yves Rocherin tumman vihreä kynsilakka, joku kesäsävy Vert Noir, kului myös loppuun.


Meikkipussikin koki melkoisen mullistuksen talvea kohti siirryttäessä. Bodyshopin metsänvihreä runsaspigmenttinen ja runsaskimalteinen Neptune-luomiväri loppui. Olen käyttänyt sitä rajausvärinä ja hyvin on toiminut. Myös ripsiväri oli aika vaihtaa uuteen ja kun kaapista olin uutta ottamassa, tulikin käteeni pilalle kuivunut tapaus eli yhden sijasta poistoon kaksi ripsiväriä.
Kolme kuukautta ja 21 purtiloa -eipä ole paljon.

Ei kommentteja: