keskiviikko 30. syyskuuta 2020

Kosmetiikkapoistot 3/20

Olen nyt ottanut itseäni niskasta kiinni sen suhteen, että vihdoin ja viimein käytämme tuon näytepussukan tyhjäksi, jotta edes yksi tämän vuoden suunnitelluista tavoitteista toteutuisi (ja tähän eivät auta kootut selitykset, että vuosi on vasta hiukan yli puolenvälin, että vielä ehtii...). Seuraavassa näytekasassa siis Dermosilin sensitive creamia, testivoiteita (voidepohja ilman kortisonia), Dermosilin kollageeniseerumi, pari Dermosilin kimalletta, jotka pistin sinällään roskiin, Dermosilin mintun tuoksuinen luomuvartalovoide, kolme After Sauna voidetta, yksi Sport&Sauna After Shave palm ja Dermosil man After shave palm. Nämä kaksi viimeksi mainittua käytti Herra Kirjoitus, Kollageeni seerumin käytin kasvoille ja kaikki loput menivät jalkojen rasvaukseen.



Lisää näytteitä ja vähän muutakin. Toinen haaste on käyttää nämä silloin joskus hamstratut minihuulipunat (hävettävä määrä muoviroskaa näistä tulee - eli koskaan enää). Tällä kertaa siis käytetty Oriflamen numerot 24 ja 77 sekä Yves Rocherin Beige Austral. Lisäksi Fuze suihkugeeli/shampoota, Oral B:n hamamstahnaa, partavaahto ja  kynsilakanpoistoainetta. Näytteinä Dermosilin erilaisia body lotioneita 6 kpl, yksi käsisaippua, kaksi tiskiainetta ja yksi kynsiöljy.


Ja edelleen samaa vanhaa tuttua: Dermosilin dödöä, pari erilaista hammastahnaa, partavaahtoa, Dermosilin Aamu-edt, joka on ollut aivan loistava työhajuvesi, raikas ja sopivan mieto. Laveran meikkivoide on löytö ilmaisryhmästä, ei ehkä sellaista, jonka olisin itse ostanut, mutta ok käyttää. Lisäksi pari minihuulipunaa, 4 käsisaippuanäytettä ja yksi hoitoainenäyt.


Seuraavat poistot ovat edelleen perushuttua. Minun dödöni LdB:n jostain tarjouksesta ostettu, joka osoittautui ihan ok:ksi, suuvettä, mineraalipuuteria, jälleen ykis minihuulipuna, jonka tiedot ovat hankautuneet pois. Kuivahtaneet putsauslaput leikkelin naaman puhdistuslapuiksi. Kolme näytettä: yksi hoitoaine ja kaksi jalkojen rasvaukseen käytettyä vartalovoidenäytettä (Dermosilin Body Green).

yhteensä 30 näytettä ja 20 purtiloa.
Vuoden alusta: 69 tuotetta ja 39 näytettä

Ei kommentteja: