maanantai 30. lokakuuta 2017

DIY sukat, kerrrankin kunnollinen kierrätysidea

Minusta on viime aikoina tuntunut, että kaikki kierrätysideat, mihin olen netissä törmännyt ovat olleet kynäpurkkeja, tuikkukippoja ja muita vastaavia koriste-esineitä. En tarkoita sitä, etteikö kierrätys olisi noissakin hienoa, mutta kun nuo eivät ole minulle tarpeellisia, niin en osaa arvostaa niitä oikein. Minä kun en polta tuikkuja ja pidän kynäni kaapissa, niin ne eivät kummoista purkkia tarvitse. Ylipäänsä on pakko tunnustaa, että kovinkaan paljon lämpiä koriste-esineille olkoot sitten tuunattuja tai eivät.

Tämän vuoksi olinkin enenmmän kuin positiivisesti yllättynyt, kun löysin VillaNanna-blogista kierrätyssukkien ohjeen. Sellaisen ohjeen, joka oli jotain muuta kuin langasta kudotut sukat, joita tässäkin blogissa on vilissyt enemmän ja vähemmän. Tämä ohje kun oli ommeltuihin sukkiin, tai jos ollaan tarkkoja, ohjeita on useampi kuin yksi. Tätä kirjoittaessani kolmen sarjasta on julkaistu kaksi ja molemmat vaikuttavat enemmän kuin mielenkiintoisilta.

Osa yksi löytyy täältä ja osa kaksi täältä.

Ihan varmasti aion kokeilla ja mielessäni jo hehkutin, että jälleen yksi asia, jota ei enää tarvitse kaupasta ostaa. Omasta kaapista varmasti löytyy noihin materiaalia, kun vain sukkalaatikossa on sen verran tilaa, että sinne voi uusia ommella. Jos nyt jostain syystä sattuisi niin käymään, että omat materiaalivarastot ehtyisivät, niin noihin saa ihan varmasti ilmaismateriaalia, kun lupaa ottaa vastaan lasten pieneksi jääneitä vaatteita tai aikuisten kestotahtaisia tai muuten roskiin menossa olevia vanhoja paitoja.

Julkaisen omat tekeleeni sitten aikanaan, nyt tyydyn vain ihastelemaan Melissan aikaansaannoksia ja kehittelemään hulluja idoita siitä, mistä kaikesta sukkia voisikaan tehdä. Jokin aika sitten esittelemäni harakan hamstraukset oli tarkoitettu ainakin osittain sukkamateriaaliksi, mutta saa nähdä, onko minulla koskaan kuparinkimaltavia sukkia.

Ei kommentteja: