perjantai 19. elokuuta 2011

Onko Pamsu kotona?

Voihan ******* (tähän voi sitten kuvitella vapaavalintaisen määrän vapaavalintaisia kirosanoja, vähintään puolen tusinaa, mieluummin koko tusinan). Olen ilmeisesti törmännyt ensimmäiseen kosmetiikka-allergiaani. Tähän asti olen voinut käyttää ongelmitta mitä vaan ja miten vaan, ilman, että mitään reaktiota on tullut. Nyt kun sitten kesäloman jälkeen palasin lempihuulipunaani, siveltimellä levitettävään kakkuun, olen kolmantena käyttöpäivänä päätynyt luokkaan "Pamsu" eli huulet ovat kivasti turvoksissa ja kihelmöivät. Mitään muuta syytä tähän niiden outoon käyttäytymiseen en ymmärrä kuin tuon huulipunan.

Toki joudun myöntämään, etten pese sivellintä joka käytön jälkeen, niin kuin pitäisi, mutta sentään sen verran usein, ettei senkään pitäisi tuohon olla syynä. Siis siihen, että likaisesta siveltimestä pöpöt ovat siirtyneet huulipunaan ja pilanneet sen.

Olotila on äärimmäisen epämukava, sillä huulet myös kuivuvat ja kuten todettu kirvelevät kiitettävästi, muutoinhan minulla ei olisikaan mitään pientä lisäturpeutta vastaan.

Nyt ei sitten auta muu kuin pestä sivellin oikein kunnolla, poistaa punasta pinta ja kokeilla vielä kerran. Jos sama jatkuu, on pakko luopua tuosta ihanuudesta ja heitää se roskiin - ja kiroilla vähän lisää. Sekä tietenkin toivoa sormet ja varpaat ristissä, että kyse todellakin on jostain vanhentumisen aiheuttamasta ongelmasta tuotteessa eikä siitä, että kohta en voi käyttää mitään huulipunia.

Ei kommentteja: