sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Meikkipussi muuttaa syksyyn

Meikkipussini alkaa kolistella tyhjyyttään ja hyvä niin, koska alkaa olla aika vaihtaa kesän värit syksyisiin. Kesäisen tummat Lumenen meikkivoide ja puuteri riittävät maksimissaan viikon, sitten voikin vaihtaa astetta vaaleampiin, jotta naama ei näytä väärin värjätyltä neekeriltä.

Rajausväri on loppu, olen tehnyt varmaan maailmanennätyksen siitä, miten tiristetään nestemäisestä rajausväristä viimeinenkin pisara. Välillä olen käyttänyt kynää ja sitten taas ravistellut nestemäisestä niitä kuuluisia viimeisiä pisaroita.Tässä kuvassa muutamia meikkipussista tai kosmettiikkaloodasta tyhjentyneitä juttuja. L'orealin meikinpoistoaine, Dermosilin vaaleanpunainen puhdistusvaahto, musta nestemäinen rajauskynä (vihdoin ja viimein) sekä saippuakleptomaanin wieniläisestä hotellista mukaan nappaama palasaippua tai siis sen kuoret - saippua on kadonnut pesuvesien mukana viemäriin.

Pinkki huulipuna, joka ei sävynsä puolesta kuulu suosikkeihini, jota olen käyttänyt punaisen rajauksen ja huulikiillon kanssa, ne kun pehmentävät pinkkiä sävyä, alkaa myös loppua. Sen olen päättänyt vaihtaa ruskeanpunaiseen rajaukseen ja kullansävyiseen huulipunaan.


Kesäisen keveä vihreä luomivärini koki luomiväreilleni tyypilliseni kohtalon. Mä en tosiaan ymmärrä, miten jotkut saavat käytettyä lomivärinsä loppuun, minun kun poikkeuksetta päätyvät heitetyiksi väärinpäin johonkin lattialle, pöydälle, matolle tai jonnekin...
Sivuhuomautuksena todettakoon, että on se kumma, miten alle puolikkaasta pienestä luomivärinapista riittää sotkemaan koko kylpyhuone. Jokin aikaa aikaisemmin levittelin sen toisen puolikkaan keittiön lattialle ja nyt loput päätyivät kylpyhuoneen matolle ja lattialle. Kuvissa näkyvät vain suurimma jäämät-pienempiä oli tosiaan ympäri kylppäriä.

Olen siis käyttänyt vaalean harmaata ja lilaa korvaamaan tuota lattialle heitettyä vihreää, kunnes keksin, mitä haluan käyttää syksyllä. Harmaa on ihan jees, mutta lila - ainakaan tuo sävy, joka tuossa paketissa on - ei oikein ole minun värini.
Kesäinen korallikynsilakka tyhjeni myös sopivasti, tosin eihän 3 ml:n minipullosta kovin pitkälle piisaa, mutta riittipä tämän kesän iloksi. Tällä hetkellä varpaan kynet tumman vihreät ja sormet tumman punaruskeat "burnt heather"- sävystä.

Tämä seuraava kuva esittää, mitä jää refill-rajausväristä jäljelle, kun sen oikein loppuun käyttää. Se oli viimeinen musta puikko Oriflamen vanhoista refill- väreistä, joten sen tilalle oli pakko ottaa tummanharmaa ja olo vähän orpo, kun rajauksen ovat niin paljon hennommat, mutta ehkä siihenkin tottuu, ettei näytä silmälasikäärmeeltä ;-)
Kesä keikkuu mukanani vielä hajuvedessä, sillä kuusaman tuoksuista teini-ikää on jäljellä muutama milli. Välillä kokeilin jo syksyisempää today, tomorrow, ALWAYSia, mutta se ei oikein iskenyt. Keekoilaan siis kesätuoksussa siihen asti kunnes tämä loppuu. Se on hauska, miten aikuinen nainen palaa tieni-ikäänsä jossain vaiheessa. Minulla paluu oli tämä Yves Rocherin Chevrefeuille, eräällä työkaverilla Bodyshopin White Musk, molemmilla ko. tuoksu olleet edellisen kerran käytössä teininä ja päätyneet uudelleen käyttöön tässä kolmenkympin kriisissä.

1 kommentti:

Ievuskainen kirjoitti...

Ja jotkut eivät pääse siitä teini-iästä koskaan... *häpeää syvästi*