perjantai 31. maaliskuuta 2017

Kosmetiikkapoistot 1/4 vuodelta 17

Olemme jälleen kuormittaneet Herra Kirjoituksen kanssa maapalloa ja tyhjentäneet kaapeistamme kosmetiikkaa.


Kokonaisen kolmen litran perussaippua kannun olemme heti vuoden alkajaiksi tyhjänneet (siitä tosin osa meni täyttöpulloihin, joiden kanssa eletään vielä pitkään), tämä on sitä perinteistä koivuntuoksuista, jota saa muutamalla eurolla kannun.

Meikkivoide varastoni liki viimeinen kappale Maybelinen meikkivoide tuli käytettyä loppuun, samoin loppuun kului sen levittämiseen käytetty sieni ja pikkuinen puuteri, josta ei jäänyt kuin metallirasia. ApoBasen näytetuubi kului meikin poistoon. Gemeyn Ultra-tenue kynsilakan siirsin varastoistani roskikseen, vaikka sen Iceberg-sävy oli mitä ihanin, mutta kun tämä ei enää kuivunut kunnolla, ikää pullolla reilut 15 vuotta. Myös Lumenen kynsinauhavoide oli vuosikerta kamaa, tosin ei sentään ihan yhtä vanhaa. Dermosilin for Faces kosteusvoide oli ehdottomasti yksi parhaista kosteusvoiteista, joita olen käyttänyt, joten on jotenkin loogista, että se valmistus on lopetettu. Dermosilin saunasaippua ei ollut Herra Kirjoituksen suosikki, johtuen sen viilentävästä mentolista, joten hän oli kovin tyytyväinen sen loppumisesta (en hennonnut kertoa, että tähän on täyttöpussi odottamassa), sen sijaan Sauna & spa suihkugeelin loppumisesta olimme molemmat pahoillamme. Axen dödö toi vaihtelua Herra Kirjoituksen Dermosil-arkeen.


Kovin on tuttuja tuotteita nämä seuraavatkin. Dermosilin jalkavoidetta, Pepsodentin hammastahnaa, toinen Axen ilmaiseksi saatu dödö Herra Kirjoituksen tyhjäämänä, Milk & Honey suihkugeeliä, Lumenen ripsiväri ja Dermosilin Lime dödö minun tyhjäämänäni. Harmaa pullo on käsisaippua, jonka jälleen kerran tankkasin, keskellä Yves Rocherin kolmen minuutin persikkainen naamio ja Lumenen huulipuna, jonka loppu päätyi ruusutehtaalle. Minituubi on entinen hammastahna, jota en ajatellutkaan kokeilla käyttöön.Pullollinen Ceridal-ihoöljyä tyhjeni, samoin Dermosilin saunasaippuan täyttöpussi tuli kipatuksi vanhaan pumppupulloon, edessä oleva pumppupullo oli sekin täyttö - sisältönä käsisaippuaa. Lisäksi jälleen kaksi huulipunaa päätyi ruusutehtaalle; toisen käytin loppuun, toinen oli vanhentunut käyttökelvottomaksi.


 yhteensä siis 25 poistoa ensimmäisten kolmen kuukauden aikana, vähintään 7 purkkia on ihan siinä liipasimella eli seuraavien kolmen kuukauden aikana varmaan sitten enemmän.

Ei kommentteja: