keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Osta, osta, osta, osta...

Kadehdin niitä ihmisiä, joiden stressi purkautuu syömättömyytenä ja muuna vastaavana toimintana. Minä kun puran stressini syömällä ja shoppaamalla, ja tuota stressiä on toisaan ollut viime aikoina ilmassa. En yksinkertaisesti ole jaksanut kiinnittää huomiota siihen, mitä syön tai syömme, ja sen vuoksi Hesen (niitä kun sattuu olemaan useampikin hiukan liian lähellä) ovi on käynyt kovin tiuhaan tahtiin. Samoin ebayn suunnasta on kuulunut kovin tiheään klik-klik-klik.

Osa hankinnoista on ollut toki ihan tarpeellisiakin, mutta paljon on joukossa niitä, että ne näyttävät hetken huumassa tosi kivoilta ja kun ne eivät sillä hetkellä tunnu kalliilta, niin sitten ne on tullut klikattua ostoskoriin ja vasta jälkeen päin mietittyä, että olikohan tuo nyt niin viisasta. Yhtenä hyvänä esimerkkinä kylpyhuonetarrat. Toki ne valkoiset kaakelit tarvitsevat koristeensa, ja ehkä vielä vähän vaihteluakin, mutta ehkä viidet tai kuudet erilaiset on vähän liioittelua - varsinkin kun noista osasta on tullut hankittua tuplakappaleetkin varmuuden vuoksi. Ja niiden perhosten kohdalla pitäisi puhua ehkä mieluummin sadannes kappaleista kuin tuplista (minulla on edelleen visio siitä, että joku kerta kylppärimme muistuttaa keidasta, jonka nurkasta ilmoille leijaillee sadan perhosen pilvi).

Ebayssa olisi vielä muutama mielenkiintoinen kohde odottamassa, mutta ehkä tässä kohtaa pitäisi pistää jäitä hattuun ja todeta, että nyt ihan tosissaan riittää. Näen nimittäin jo sieluni silmillä sen, mitä tapahtuu, kun koti sitten vihdoin on kunnossa: se minimalisempi puoleni herää eloon ja istun iltakaudet koneella naputtelemassa myyntiin tavaroita, joita olen nyt hetken huumassa hankkinut visa vinkuen.

Jälleen kerran olen tekemässä ostoslakkoa sitten ihan heti kun vaan... jospa tällä kertaa olisin järkevämpi ja aloittaisin sen ostoslakon heti eikä vasta muutaman päivän tai viikon kuluttua tai kenties sitten kun remontti valmistuu. No, viimeistään kuitenkin sitten kuun vaihtuessa eli noin viikon päästä.

Ei kommentteja: