perjantai 1. toukokuuta 2009

Eläköön äiti

Rakas kanaemoinen äitini, oma rakas kultainen mammaseni on tässä kuussa pitänyt ainokaisestaan tavallistakin parempaa huolta. Jos olisin joutunut esittelemään ihan itse hankkimiani juttuja, olisi lista ollut lähellä nollaa, mutta äidin anteliaisuuden johdosta huhtikuun hankinnat listalta löytyy sentään esiteltävää. Hän on osallistunut välittömästi tai välillisesti lähes kaikkien esiteltyjen tuotteiden hankintaan.

Ensiksi Finlaysonin Pikku-Myy pyyhe on lahja äidiltä. Minä naureskelin K-kaupan keräilyesitettä katsellessani, että minähän olen ihan kuin tuo Pikku-Myy (samanlainen teräväkielinen ja kipakka...) ja pyyhekin on vielä kauniin vihreä. Niinpä äiti oli sitten seuraavalla kauppareisulla ostanut minulle pyyhkeen.



Seuraavaksi sain "pesusienen", sillä äiti oli laatikoita tyhjätessään löytänyt sieltä japanilaisen "beauty skin clothin", jonka mainostekstien mukaan pitäisi saada ihon hehkumaan ja olla kestävä, käytännöllinen ja hygieninen. Pahaksi onneksi äidillä ei ollut harmainta hajuakaan siitä, mistä moinen aarre oli hänen haltuunsa päätynyt eli en voi saada yhtä kotiin ja toista kotiin kotiin, kun en tiedä, mistä toisen hankkisin. Vielä en ole testannut, miten tämä käytännössä toimii.


Lisäksi mamma-kulta lahjoitti minulle kaksi purkkia System 4 sarjan tuotteita. Ensimmäisessä on hoitava hiusvesi ja toisessa erikoisöljyhoito. Kerron tarkemmin, kun pääsen testaamaan tuotteita.

Sen lisäksi mamma sponsoroi dermosil-tilaustamme, joten pistetään nyt nämäkin hankinnat hänen piikkiinsä. Dermosilin suuvettä ja meikkikynänteroitin minulle, miesten sarjan kasvopuhdistusaine/partavaahto ja after shave balsami herra Kirjoitukselle. Hammastahna ja huulikiilto olivat kaupanpäälisinä paketissa, samoin netissä tilanneet saivat jokaisen miesten tuotteen tilauksesta ilmaisen miesten huulirasvan. Onneksi ei ollut deodorantin tilausaika- tilaan niitä yleensä 10 kerralla rakkaalle miehelleni eli siinä tapauksessa meillä olisi ollut 10 huulirasvaakin.

1 kommentti:

Herra.kirjoitus (joka ei vieläkään muista salasaansa) kirjoitti...

kasvopuhdistusaine/partavaahto - ihan ok. tuote, mutta... olen tottunut vaahtoihin/geeleihin jotka vaahtoavat, silloin tietää minkä kohdan on jo höylännyt, tässä dermosilin tuotteessa ei tuota vaahtoa ole niin helposti jää kohtia höyläämättä.